kanálky našich stesků

kanálky našich stesků

Anotace: ...pocitová...něco ze mě vytéká a mám potřebu mluvit

kanálky našich stesků
kam ústí?
tak jako tvoje srdce celé zmáčené
tak jako tvoje ruce údolím vláčené
tak i já se stejně točím
a uhýbám tvojim očím

kanálky našich stesků
kdo je rozpustí?
nechejme je v poli
všechno co tak bolí
snad v každém zrnku
snad v každém klásku
najdeme zase
najdeme lásku

prosím jen tiše
nechme ji zrát
už nehci klišé
chci pravý slad
Autor Lodě, 04.10.2009
Přečteno 292x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí