SRDCE MÉ

SRDCE MÉ

Anotace: ......

Je velmi neklidné to srdce mé.
Má sny, dojímá se,
Myslí na vše možné.
Je velmi zrádné..

Často mi nedá v noci spát,
Přes den nedovolí si hrát.
Jen připomíná to,
Čeho bych se měla bát.

Mé srdce má z utrpení strach,
Neboť vše co mělo rádo,
se změnilo v pouhý prach..
Autor Iwushak..., 05.10.2009
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí