Mám?

Mám?

Anotace: nebo nemám???

Sedím na okapní římse.
…nohama houpám…
přemýšlím…viním se…
a v nose se šťourám.

Odrazit se jen!!
a pomalu padat…
Pak zastaví mne zem.
Konec špatných nálad???

Já skočím!!…To Vám povídám!!!
Už není cesty zpět!
…. /kde odvahu vzít mám/….
Mám opustit ten svět?!?

Je smrt moje naděje??
Nebo ještě žít???
To volba teda těžká je.
Mám skočit?!?
Autor Fačo, 05.10.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsem tě hodnotil na psancích el-slam

06.10.2009 15:31:00 | Ikarinion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí