...vo farebnej tme

...vo farebnej tme

Anotace: Po dlhom, dlhočiznom čase sem pridávam niečo, čo som napísala z náhlej inšpirácie...prajem krásne čítanie:-)(komentár s úprimným názorom poteší:-)

Sbírka: V mojom (ne)dokonalom svete

Ležím a v srdci mám šťastia hory
Jeseň z maličkostí dokonalosť tvorí
Lístok za lístkom padá na dno zeme
Dnes slnko svieti tak, jak chceme
Osvetľuje náš uzulinký chodníček
A vytvára z neho cestu plnú jasu
...smejem sa pri pomyslení na toľkú krásu...
-
list
za
listom
padá
-
čakám kedy zacítim tvoju dlaň
pozerám na hviezdy a šepkám:
Bože, naše srdcia prosím chráň...
-
lístok
padá
a
padá
-
„ Kde zmizol ten lúč svetla?“
zrazu som nešťastie na mojej ceste stretla
-
a ďalší lístok padá
...letí chladnou tmou
úsmev mi zmizol...
Ty si s ňou?
o chvíľu bude náš strom holý
...do dna som vypila kalich smoly
posledný lístok balansuje na konári
Nádej zhasla a nič sa nedarí
Neprišiel si...
a
lístok padá a padá...
už nemá krídla
...
letí voľný pád
dúfala som že povieš:
mám ťa rád
a ja padám s ním
ako malý, ľahučký kvet,
ktorý sa rozplynul...
...a lásky už niet...
Autor Mišiačik, 07.10.2009
Přečteno 264x
Tipy 16
Poslední tipující: Divoženka1, Juraj Hrom, poustevník Jirka, Giginka, Psavec, labuť, Bíša, Paulín, zelená víla, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, i když smutné. ST :-))

09.10.2009 19:36:00 | poustevník Jirka

pěkné, melancholické a opravdově procítěné...

09.10.2009 10:53:00 | Giginka

Pěkné, krásné i smutné, jako ze života.
ST.

07.10.2009 20:14:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí