Opravdu o přátelství

Opravdu o přátelství

Anotace: Nad něj není a nemůže být.

Večerní vánek
sfouknutá svíčka
sklopila se strachem
cudně svá víčka.

Poznala duši
postarší děda
cokoli navíc
je strašná věda.

Neměj strach děvče
víš že jsme přátelé
podlehnout svodům
není vždy veselé.

Tohle je správné
oba dva víme
a proto v jiné
posteli spíme.

Nezmizí přátelství
i úsměv zůstane
klidu se v životě
oběma dostane.

Kolem se diví
co spolu mají
jen oni sami
tu pravdu znají.

A tak jdou životem
v přátelství spolu
není hněv nenávist
a spousty bolu.
Autor Čoki, 08.10.2009
Přečteno 791x
Tipy 6
Poslední tipující: zelená víla, labuť, Bíša, Pevya, Květka Š., Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přátelství jak má být.

08.10.2009 18:31:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí