Prokletí

Prokletí

Anotace: ...

Pálí mě srdíčko, pálí,
Ty se mi ztrácíš v dáli,
Uprostřed nitě v klubko stočené,
Pláčou mé oči zasněné.

Jsem sama – a nevadí,
Má bolest mne naladí
Když spláchnu kapky krve –
Jako tehdy, prve…

Jsi moje paranoidní prokletí –
Když mě zklameš vzápětí,
Já zhasnu v bolesti uzavřená zas –
Ve světě plném smutných krás,
Když políbí mne múzy hlas –
Miluji Tě, vem tě ďas!
Autor Ammazonic, 08.10.2009
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Boudicca, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí