Pera

Pera

Anotace: ...

Obklíčena verši,
jimi uvězněna
ve zrezivělé zlaté kleci.
Prosycena blátem ze dna řek.
A s kamenem v srdci
tančí na špičce ledovce,
tanec bez konce,
na jehož konci umírají.
Autor Elvien, 08.10.2009
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Strixa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí