okovy

okovy

Anotace: ... básníků ...

.
bušíš se
hledáním
skalami
marnivě
měnivé
portály tesáš z nich
v těch mrtvých kamenech
žádný smích nejiskří
z křemene

je pozdě

už tušíš
do slávy
máš krůček
ke štůčku slaniny
točíš se jako vůl kolem ní
a když ji pořádně uchopíš za vlasy
tvá Múza konečně zařehtá
kde si zas debile
dneska
žil

bušíš ji
do skály
marnivé portály tesáš jí
v těch mrtvých zrcadlech
a v touhách
chladný smích
bez jisker
z pramene

je pozdě, Medúzo
zhasneme

a zítra
snad proutkem
mávnutím

no dobře
souhlasím

přijď za mnou, zrcadlo
a vem můj stín
.
Autor a_tao, 08.10.2009
Přečteno 282x
Tipy 22
Poslední tipující: zelená víla, isisleo, Churry, hašlerka, labuť, Psavec, jedam, Bíša, Lasska, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maličko jiná a přece Tvá!

09.10.2009 07:51:00 | labuť

...zvláštně napsáno,ale dobře to působí ST

08.10.2009 22:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí