Netoužím

Netoužím

Anotace: ...

Netoužím
a netoužívám
V noci sním o tom
jak na ústa tě líbám

K ránu už vím
že tohle se mi zdává
že v noci sním
o tom koho mám ráda

Taky vím
že přijde zas sen další
bude v něm on
bez přetvářek a falší

Jen doufám
že nevzbudím se k ránu
nepřijdu o svou
lásku z kalendářů

Budu jen s ním
ve snech si běhat v trávě
zpívat písně
co zní letně hravě

Zas je den
a budík blázen drnčí
sen o nás dvou
z ničeho nic končí

Já teď jen
čekám na sen další
v tom snu jsem
už o pár roků starší

Teď už vím
proč se mi to zdává
To není sen

To je láska pravá
Autor lvíče, 09.10.2009
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, UCET KE ZRUSENI, labuť, hašlerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žiješ svůj sen
nestojíš opodál
a to má smysl
aby život
za to stál!

09.10.2009 15:05:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí