Všechno jiné, změněné

Všechno jiné, změněné

Anotace: nejspíš ten pocit znáte..

Doufala, že až otevře oči,
bude všechno jiné,
(snad lepší)
přála si,
aby to byl jenom sen.

Nesnášela melodrama,
ale byla mizerná herčka.
Euforii střídá smutek,
stejně jako slunce střídá déšť.

Ty prchavé chvilky štěstí..
To jak jí jeho náruč dávala pocit bezpečí..

Přála si,
aby to bylo všechno jiné,
aby neexitoval nikdo třetí..
všechno jiné, změněné
Autor Nussichoco, 09.10.2009
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ten pocit znám, ale upřímně řečeno,z té básničky se mi líbí sem tam verš, ale jako celek mě nezaujala.

09.10.2009 18:30:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí