Duše poradí mi

Duše poradí mi

Anotace: *** uvidíme, uvidíme, já k tomu nemám co dodat, snad jenom, že se to asi stalo hodně lidem.

Cítím, že jsem na dně
jsem na dně
a má duše padne.

Padne jako voják
v boji, který nezačal
má duše se bojí, je to doják,
strach mě ničí, samý žal.

Venku vichřice silně bije
cítím, duše má se rozbije.

Rozbije se jako váza
do které kytice nebyly dány,
už čeká mě jen zkáza
žal mě ničí, všechny duše rozprodány.

U okna stojím,
mé srdce se chvěje.
Pádu se bojím,
má duše to nedovede.

Má mysl říká skoč, skoč!!
a zpátky se neotoč!!
Čeká tě jen samé trápení
jen samá bolest,
jen samé krve trýznění .

Duše však poradí mi,
Na oblohu pohledět
Hvězdy barevnými
vidím celý svět.

Svět je krásný, dokonalý
trápení mě nebolí.
Teď vím, jsem velký a ne malý
a má mysl strach už v klidu skolí.
Autor Meliorist, 20.11.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řikej si co chceš.... jako vždycky :)

20.11.2005 21:58:00 | Meliorist

Díky, jj máš pravdu, já to znám, akorát mi občas rupnou nervy a má netrpělivost mi udělá v hlavě pěknej bordel :)

20.11.2005 14:54:00 | Meliorist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí