Hledám svého syna, pane

Hledám svého syna, pane

Anotace: ...

„Hedám svého syna na seznamech padlých.“
„Kolik mu bylo let?
„Bylo mu patnáct.“
„Moment, najdu vám ho hned.“

A nevíte, kde umřel?“
„To tu není psáno paní.“
„Ale sousedi věděli, kde umřel jejich syn.“
„Opravdu nemám zdání.“

„Zkuste si zajít o patro níž.“
„Proč, pane?“
„Tam vracejí osobní věci.“
„Doufám, že mi po něm něco zůstane.“

„Dobrý den, hledám věci svého syna.“
„A znáte jeho osobní číslo?“
„Sedm, tři, pět, dva, devět, jedna, osm, šest.“
„Ano, něco nám tu po něm zbylo.“

„Tady to máte paní. Nějaké oblečení, pár drobných věcí a fotka nějaké ženy.“
„To jsem já, než odešel. Od té doby jsem zestárla o deset let.“
„Paní, tak hrozné to není.“
„Dejte mi je, vezmu si je hned!“

„Počkejte paní, vy máte ještě jednoho syna.“
„Tomu je teprv čtrnáct let.“
„To nevadí paní, přijdem si pro něj zítra v pět….“
Autor Tadam, 09.10.2009
Přečteno 497x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je vážně dobrá a drsný humor na závěr.

19.05.2014 01:44:45 | Slav Milo

Ano, jsem prostě dobrej :-D. Děkuji :-)

19.05.2014 01:48:27 | Tadam

ale ne ty, básenˇ, přece. Na tobě bych si nerad pochutnal :)

19.05.2014 01:50:34 | Slav Milo

Pokud máš rád libové, tak by se ti to opravdu nelíbylo, já jsem spíš ovar :-D

19.05.2014 01:51:17 | Tadam

tahle na mne zatím zapůsobila nejvíc.. tyhle politické a válečné zrovna nemusím.. ale tahle je povedená - sice by jí neškodilo vyspravit kabátek ale i tak se mi líbí

16.04.2012 22:26:58 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí