U vaření

U vaření

Řučička hodin poskočila.
V hlavě se zrodil oběd.
Vím jak má vypadat,
vím jak má vonět.

Hruškový kompot na plotně,
hovězí vývar se už vaří,
jen ochutnat nové zemáky,
mému dílu se dnes daří.

Vařila myšička kašičku,
na zeleném rendlíčku.
Tomu dala, tomu dala,
můj obídek sebou vzala.
Autor devcatko z jetele, 10.10.2009
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Bíša, Paulín, harmony, hašlerka, Květka Š., Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jsem si pochutnala!

10.10.2009 13:13:00 | hašlerka

i potom rendlík vylízala...

10.10.2009 11:43:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí