Strach

Strach

Anotace: pocit strachu může i zabíjet

Probouzí tě ze sna rána
V mžiku si zas na nohou
I takový však bývaj rána
Že ti k smrti pomohou

Pod polštářem ruka šmátrá
Ucítíš chlad oceli
Po tvé duši někdo pátrá
Nemáš chuť být veselý

Ruka co třese se
Vyndává kvér
Když umřít nechce se
Život je zlej

Smrt přichází bez klepání
Neptá se zda může dál
,,jaký pak to vyptávaní
Vžďit si za to můžeš sám”
Autor Ikarinion, 10.10.2009
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí