Vyznání

Vyznání

Anotace: Miluji svojí rodinu

13.1. 2005-Láska k rodině

Vyznání

Mé srdce bije
láskou k Vám,
když Tebe
lásko mám a
malou přivinu si
k sobě,
tak cítím,
jak se mi v žilách
krev jenom hrne
a mé srdce štěstím
radostně žije.

Radost pro mne
je být
jenom s Vámi
a s malou si hrát,
blbinky dělat a
s Tebou se lásko
něžně mazlit.

Pomáhat Tobě
či oběma
a vidět
jak jste krásné
a života užíváte,
i když né vždy
je to lehké.

Z lásky ke své rodině Táta
Autor JarekBrnoCz, 10.10.2009
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí