Pro tuhle noc

Pro tuhle noc

Anotace: takhle to teď opravdu mám ...live tonight

Pro tuhle noc

Vyměnil jsem den za noc,
A už nikdy to nevezmu zpět.
Kdo žije v noci zná tu moc,
to magické ticho a duch let.

Chodit ulicí a lesy tmavými,
spolu s ježky a ptáky nočními.
A lid zmizel ze země ze studu,
Ty čarokrásná noc co píšeš etudu,
prosím panuj tu stále hebká tmo,
Mé srdce do tvých osidel propadlo.

Ať už nikdy nepřijde svítání,
chci stále měsíc a stmívání.
Tvé kouzlo tvrdě mi vrostlo v duši,
už nebude to jinak tma zemi sluší.
Autor MorrisonJim, 10.10.2009
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Peaceter, Maličká Peťulka, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí, taky mám ráda tmu, ST

14.10.2009 21:51:00 | Maličká Peťulka

Moc pěkně napsané ST :)

14.10.2009 16:33:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí