Metro

Metro

Anotace: To mě jednou napadlo.

Tabulky v metru.
Odráží lidi ve spektru.

Z jejich očí berou si příběhy.
Z myšlenek tvoří volné výběhy.

Dívám se jak to za oknem srší.
V metru je sucho, ikdyž prší.

Spousta tváří a gest.
Davem nechám se vést.

Eskalátor plivnul mě do města.
Tady končí má cesta.
Autor mexx, 11.10.2009
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Holis, Coriwen, J's .., Sllunce, jen.kluk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí