Tučňáčkovej salát II

Tučňáčkovej salát II

Anotace: Nevážně vážná báseň odhalující minulost.

za všechny problémy na světě
může tenhle můj
tučňáčkovej salát
zatímco sbírám odvahu
ty tajně rozdáváš
ty nejlepší kousky

můžem spolu třeba zase jednou stát
na mostě
a potom hodit deštník vlnám
než se tohle všechno rozřeší
já už to nezvládám
na prstech nespočítám

je toho už totiž vážně trochu moc
je to tak zbytečný
a je toho příliš
tak ještě jedna tečka za větou
a pak třeba přijde příliv
a všechny sny pak skončí pod vodou
nám zase ztuhnou prsty v tichém stisku
můžem ještě posunout sebe
Autor BaD, 13.10.2009
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: tukiy, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí