kamarádka

kamarádka

Anotace: tohle je můj příběh s jednou holčinou...

Jak dávno je to již, co bezstarostně jsem si hrála.
S mámou bloumala jsem širým světem.
Těšila se z každého nového rána.
Klid v duši patří jen dětem.

Žila jsem si sama a byla jsem spokojená.
Však mou klidnou plavbu životem, náhle zkřížila změna.
Poznala jsem tebe, dívko beze jména.
Zatím jsi bezvýznamná
Já však jak vyměněná.

Vše je najednou jinak, teprve ted začínám dýchat.
Zažívám nové, zajímavější věci,
co bylo a je pryč, byli jen hloupé keci.

Jsi má první kamarádka
A žijem si spolu klidně,
Pak přišla naše první hádka,
Ale nezkončilo to tak bídně.

Po nějakém čase,
Spolu jsme zase
A napořád. Zdá se.
Tak proč života bát se?

Jsi tu pro mě a já pro tebe.
Spolu se díváme nahoru, na nebe.
Plánujeme budoucnost, jistě že společnou.
Celý svět před námi klečí na kolenou.

A já ti jsem vděčná.
Dýchala bych pro tebe.
Stebou jsem slečna,
Co nehledí za sebe.

Tak štastně si jsme
A roky dál plynou
Pořád my dvě,
Nechci žádnou jinou.

Mám ráda tebe, chci být stejná
Ty jsi ta co vede, a já ti jsem za to věrná.

Pak zažala jsi mi ubližovat
A já to dál nemohla schovat.
Až jsme se rozešly, každá v svůj směr.
Byla to pro mě prohra všech her.

Nemohla jsem bez tebe a tak jsem se omluvila.
Ty jsi mne objala a vše mi odpustila.
Ted už zvládnem všechno,myslela jsem
A bylo mi jedno, že jdeme samy proti všem.

Pak začaly problémy, ted vím, že kvůli tobě.
Dřív jsem to nesprávě připsala době.
Šla bych s tebou do pekla,
S klidem zemřela bych pro tebe.
Málem jsem z domu utekla.
Tahle cesta dál nevede.

Jsi pro mě droga, musím tě mít.
Ničíš mě rychle. Já nechci takhle žít.
Otvírám oči a loučím se naposled.
Být s tebou, je jako vypít jed.

Ani nevíš, jak tě mám ráda.
Jak chybí mi tvé obětí.
Musím ti ukázat záda.
To žít bez tebe mě donutí.

Je to tak šíleně těžké.
Zůstat na všechno sama.
Ale s tebou to taky není lehké.
Nejvíc mi pomohla máma.

Za přátelství se vyplatí bojovat.
A je-li čisté, musíš té druhé život dát.
Ale na prvním místě jsi ty, jako osoba.
Nejvíc si važ sebe. Život je dar od boha.

Věř mi. Já vím co povídám.
Vždyt zrovna tohle ted s Bárou prožívám.
Autor Ezra, 13.10.2009
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Erča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí