Žena Pána Zla

Žena Pána Zla

Anotace: Ty,které nezajmá HP doporučuju nečíst.

Pán Zla zabíjí,
mučí z radosti.
Jeho žena chová dítě,
šťastná,že má syna.

Zachránila svou rodinu,
kamárady a přátelé.
Je smutná má strach,
nechce být ženou Pána Zla.

Nic jí nebaví,
jen její děťatko.
Má ho ráda velice,
znáho dobře na krátkou.

Zpívám mu písničky,
a usína a spí.
Políbí ho na tváři,
a odchází.

Mrzí jí,že ho musí,
tady nechat.
Nemá na výběr,
co dělat.
Autor Erča, 13.10.2009
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí