Moje osamělá dívka...

Moje osamělá dívka...

Anotace: Tohle je jedna z mých kratších básniček-písniček... Psala jsem ji teď někdy na podzim, tak snad se bude líbit. :-D

My Lonely Girl

I met a young girl.
It was a winter as now.
She sat on the cold bench.
She came I don't know how.
But now she was here.
Her cloak black as crow.
From shadows she appeared.
Tunnel of time, ridged brow.
Sadness in face.
Lonely in the middle of friends.
Hopes and dreams trapped in a cage.
Slave of own soul and mortality.
Her long dark hair was swirling by wind.
Nightmarish game.
Death or life, oh who could win?
Life is a one big joke.
And Death is a gamble without rules
What's better?
Will you able to win?
Who knows?
Who knows…
Who knows…
Oh who…

ČJ:
Moje osamělá dívka

Potkal jsem dívku.
Bylo to v zimě jako nyní.
Seděla na studené lavičce.
Přišla. Nevím jak.
Ale teď je tady.
Její plášť černý jako vrána.
Ze stínů se objevila.
Tunel času, svraštěné obočí.
Smutek ve tváři,
Osamělá uprostřed přátel.
Naděje a sny uvězněné v kleci.
Otrokem vlastní duše a smrtelnosti.
Její dlouhé tmavé vlasy víří vítr.
Děsivá hra.
Smrt nebo život, ach, kdo by mohl zvítězit?
Život je jeden velký vtip.
a smrt je hazard bez pravidel.
Co je lepší?
Jsi schopný zvítězit?
Kdo ví?
Kdo ví...
Kdo ví...
Ach, kdo...
Autor Nessa Anárion, 13.10.2009
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: joaneee, Zefi, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí