Stopaři

Stopaři

Anotace: ...

Stopaři vstupují pod prudká kola
jemně a zlehka jako
slunce když padá do mračen
a utichá na tisíc mil

Poslouchejte jízdní manévr
šílenci, vrahové i milenky vrahů...
a poslední symfonii slunce
sevřeného v náruči kol

Krvavé objetí na rozpálené
silnici rodí nové anděly
a já přetahuji své bílé
plachty přes rudý žal ...

Noha na plynu, mizim...
a má surová mračna se ženou vpřed...
Autor tukiy, 13.10.2009
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí