Plameny

Plameny

Anotace: ....

Vyšlehly do výše plameny v lese,
zvířecí osazenstvo strach se třese.
Osamocený muž v kápi černé
postrádá své služebníky věrné.

Toužící po přátelích, proklíná les,
neunikne mu ani ten nejmenší vřes.
Proč by se měl svět radovat,
když on neumí ani milovat?

Zabraňte mu někdo v pustošení,
jinak dojde k trvalému poškození.
Příroda za jeho srdce černé nemůže,
ona jej neposlala z bláta do kaluže.

Neznámý by měl řešit své problémy sám
nebo jít vyhledat pomoc k odborníkům, k nám.
Uzavření se do sebe nikam nevede,
tak dělejte s tím něco, sousede!
Autor Wyrda, 14.10.2009
Přečteno 204x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí