Odkiaľže..

Odkiaľže..

Anotace: .. lupienok padáš

Odkiaľže lupienok padáš
zmoknutý, z číchsi rias od sĺz
s príťažou lietať nezvládaš
tmou, premočený skrz naskrz

pri ňom, tam dole na zemi
znehybnie čas ako socha
bytosť do tŕňov vrastie mi
je niekto, čo sa pokochá

tvárou, na ktorú sadá prach?
s pohľadom skleným ku hviezdam
s lupeňom z ruže na perách..
bozku s ňou nikdy sa nevzdám
Autor Petbab, 15.10.2009
Přečteno 308x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jita.1965, Kars, Gudula, labuť, Simísek, harmony, Mbonita, Psavec, Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lupienok z ruže
či z artičoku
skúsme si naliať
čistého moku

21.10.2009 11:56:00 | džemo

Závěr mě úplně dojal, krásné verše, děkuji..
ST!

20.10.2009 06:51:00 | jita.1965

Senzační verše.

15.10.2009 17:55:00 | Psavec

něžná krása!

15.10.2009 14:21:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí