Chodci

Chodci

Anotace: jen tak někdy sleduju lidi...

Neříkaj neplač,
a neobjímaj kolem ramen.
Nechcou krást tvé krásy,
ani nezpívaj ódy na nekonečno.
Ti pouhý chodci,
co potkáváš,
jak brouzdaliště lidskejch duší,
na chodníku,
před lékarnou.
Znáš je,
znáš ty ubohé tváře,
s pohledem hledícím do kaluží.
Neříkají "dobrý den",
jen se schovávají do deštníku,
pod kapucí,
bez úsměvu,
s němým pohledem v sebe,
s duší pro vesmíry,
které neznáme.
A znáš je,
jsou jako ty,
jsou stejní jako ty.
Jen poskládaj své molé drobné já,
do kapes od bundy
a vyrážejí do ulic,
potkat se stebou.
Autor ta co bývala Andělem, 15.10.2009
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Lady Carmila- Políbená mlhou.., malá slečna, Zefi, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby bývali věděli, že se zrovna s tebou mají potkat...:D třeba by si toho okamžiku pak více vážili ;) za mě ST

12.11.2009 16:30:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí