Neviděli jste lásku???

Neviděli jste lásku???

Anotace: ... kdyby jo dejte mi vědět...

Sbírka: Jahodové nebásně

Viděli jste někdo lásku???
Hledám ji hledám...
Jen řekněte, jak vypadá...
Chtěla bych ji zabít..
Je to strašnej pokrytec...
Tváří se jako nejlepší věc na světě,
a při tom zabíjí a ničí všechno....

Ráda bych jí zabodla nůž do srdce,
tak jako ona mě.
Vzala bych jí spánek,
stejně jako ona mě.
Rozervala bych jí duši,
tak jako ona mě.

Kdyby jste ji viděli, dejte mi prosím vědět,
jsem strašně pomstychtivá.
Dokud ona nezemře,
ani já nebudu mít klid.
Vyhlašte po ní pátrání,
ať neproklouzne nikudy.
Zabte ji. Ať ona už nikoho nezavraždí.

Ráda bych jí zabodla nůž do srdce,
tak jako ona mě.
Vzala bych jí spánek,
stejně jako ona mě.
Rozervala bych jí duši,
tak jako ona mě.
Autor Striptérka, 15.10.2009
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, Javorinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí