Volnost

Volnost

Anotace: Když člověku nejde utéct, tak se z toho musí alespoň vypsat.

Chtěla bych být ptákem,
vzlétnout a hned nepadat,
opíjet se vlčím mákem,
vidět z výše slunce zapadat.
Moci letět, mávat křídly,
nebýt těsně svázaná.
Lidé by se ve mně zhlídli,
nebyla bych nezvaná.
Chtěla bych být jemnou laní,
orlem s majestátností,
svůj život mít ve svých dlaních,
nebáti se marnosti.

Já chci ztratit všechen strach,
být tu sama za sebe,
z lásky zbyde vždy jen prach.
Já chci letět do nebe.

Chci vyletět do oblak,
utéct svému stínu,
prostě chci být volný pták,
nepít lektvar z blínu.
Já chci žít a světem lítat
uletět všem strastím,
nemůžu již city plýtvat,
chci jen trochu štěstí.

Cítit vzduch a neznat pouta,
nemít srdce na dvě půle,
jenom tak se světem toulat
a to pouze z vlastní vůle.
Autor Barčik2, 17.10.2009
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Nussichoco
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný.

18.10.2009 00:07:00 | Bomejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí