Mrtvé duše

Mrtvé duše

Anotace: Duše

Mrtvé duše
všude temná barva tuše
bloudí tiše.
*
Bloudí ve tmě
bloudí ve mě
zpívají temně
zvedají se z hrobu.
*
Prach a země
zvedá se jemně.
*
Vycházejí z podsvětí
nebojí se jich jenom děti.
*
Jednou za nimi příjde
těžkou práci snesete
umřít už nemůžete.
*
Budete se smažit v kotli
místo aby jste na světě mokli.
*
V dešti z krve a bláta
jako prasata
ve zvracenem světě
kde už nikdo upřímně neřekne že miluji tě.
*
Temno a strach vás pohltí
kolem vás spoustu obětí.
*
Všude naprosta beznaděj
toto místo nemá děj.
*
Je tu jen strach a panika
rozumný z něho utíká.
*
Není kam utéct
není cesty zpět
špinavé hadry obléct
je jen cesta vpřed.
*
Bláto špína hrozný hlad
v pekle každý umírá mlád.
*
Autor majdik 2, 17.10.2009
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí