Láska

Láska

Anotace: Láska

Láska

Láska je,když má tě někdo rád,
může to být i tvůj kamarád.
*
První dlouhý polibek
a hned na to vášnivý dotek...
*
První chvíle pobláznění,
ale časem se to ovšem změní..
*
Po lásce zbyde pak vzpomínka,
ale kamarád vždy zůstane,
to je ta podmínka,
která nikdy neustane.
*
Autor majdik 2, 17.10.2009
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji ¦

27.10.2009 14:33:00 | majdik 2

Hezké...

17.10.2009 16:31:00 | Erča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí