Ve vaně

Ve vaně

Anotace: ve vaně

V rezavé vaně polehávám,
kalná voda lenivě přibývá,
poslední myšlenky urovnávám,
už nastala má hodina.

Já už tu nadále nebudu,
zapnu strojek holící,
ponořím ho pod vodu,
strhne mne napětí smrtící.

Studený proud mnou prochází,
v křečích umírám.
Pomalu ze světa odcházím,
do pekel se ubírám.
Autor Fačo, 18.10.2009
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Miroslav Možný, EIFEL 22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí