Prečo ?

Prečo ?

Anotace: Moj pocit

"...život v mokrej bote ,ladovym srdcom k neznámej povinosti ,pozdravu a zoznamenia sa ,nikto neda liek ,ako sa zohriat na teplotu ,uvedomenia si doležitosti slova MILOVAT ,kam unikaju ty čo v slepote zvuku svetiel a nekonečnej energie okolo ,hladia tužobne nasytit len tu jednu potrebu ,tak isto ako zvierata ..." Skazenost a odpor občas zalieva duše tych čistych ...
Autor Waitley, 19.10.2009
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí