Řvát

Řvát

Anotace: Řvát na celý světa mít možnost vypustit to co mě drží zpět.

Chci řvát!
Na všechny kolem i na vás.
Ze všech stran na mě doléhá tlak,
silnější jak já.
Chci řvát, nejde to.
Pořád budou okolnosti,
co drží mě zpět.
Silnější jsou jak já,
ale nedám na sobě nic znát.
Úsměv mám,
nic s ním neudělám.
Jak řvát bez hlasivek?
Na konec dosáhnu jen bolesti v krku.
Slzy padají jedna za druhou,
slova má mezi lidmi zaniknou.
Sleduji vás jako boží slovo a mám domnění toho.
Ve výpovědi své pomlouváte své blízké.
Zaslouží si to?
Řvát na celý svět!
Má duše bude trpět.
Dusit, v sobě co chtěl bych říct,
na konec budu jako dřív.
Sám svůj.
Má prosba je jediná,…
Řvát!!!
Autor Hantec, 19.10.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasná...lidi sou holt v týhle době pěkný svi*ě

22.10.2009 12:21:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí