Spolu jedním být

Spolu jedním být

Anotace: chci šeptat lásko...

chci šeptat slůvko lásko má
a chvět se jako list
líbat tvá ústa líbezná
z tvých očí lásku číst

milovat tě a objímat
v tvé náruči se skrýt
vidět tě oči přivírat
když šeptáš chci tě mít


pak spolu jedním být
mít jeden ret i dech
takovou lásku žít
nechci už jenom v snech.....
Autor oli, 19.10.2009
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Duhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, něžné veršování.

06.12.2009 21:37:00 | Pevya

pěkné veršíky =)

19.10.2009 19:21:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí