Není pěkné poslouchati

Není pěkné poslouchati

Anotace: Kouzlo písmen, jenž plní jinak prázdné řádky

Není pěkné poslouchati,
jak všechna ta písmena šeptají?
Hlásky, věty, či celé písně,
jenž doposud neznali.

Až jak inkoust dopadne na řádky,
tón v jejich hlasivkách se rozezní.
Zpívají dál a bez přestávky,
dokud je někdo neztratí.
Autor Ailise Bedmin, 19.10.2009
Přečteno 484x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí