Přátelé

Přátelé

Anotace: už je to docela dlouho, ale stále jsem nezapomněla. vše je v mém srdci..

Květina uvadla v slzavém údolí,
Svíčka shořela na hlíně hřbitovní,
V srdci zůstala vzpomínka poslední,
Na duši Tonkyho, jednoho z zemřelých.

Fotka s úsměvem,
Kříž nad kamenem,
Tam někde pod zemí,
Snad tiše klidně sní.

I druhý náhrobek nese dost slzí,
Se jménem Martina,jež odešel brzy,
Rozpjatá křídla andělů chrání,
Před branou pekelnou, jsou cestou k ráji.

Fotka s úsměvem,
Kříž nad kamenem,
Tam někde pod zemí,
Snad tiše klidně sní.

Květiny rozkvetly na cestách hřbitovních,
Po štěrku šlapeme k srdcím dvou zesnulých,
Snad boží ruka chrání dva přátele,
Snad láska zůstala, když těla jsou z kamene
Autor joaneee, 19.10.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí