Koráb

Koráb

Anotace: zastavme nesmyslné plýtvání

Uprostřed oceánu
vznosný Koráb,
uprostřed oceánu
sám a sám,

pluje vpřed
od večera k ránu,
pluje vpřed
ke zkáze odhodlán.

Zlámaná ráhna má
a plachty potrhané
Copak nikoho nezajímá,
co se s tou lodí stane?

Na palubě rodinka
slušně upravená
přitloustlý synek, tatík s brýlemi
a jeho nazdobená žena.
Právě všichni s chutí svačí
co jim jejich pusy stačí

Mezitím v podpalubí
bitva o přežití
není co jíst, pít, není kde být,
neví kam se řítí.

A tak se plaví jedno kam,
u kormidla prázdno
z tohohle tihle blázni
tak snadno nevyváznou.
Autor Mallerick, 19.10.2009
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí