tichý vztek

tichý vztek

Anotace: ....

jsem dirigent co vytváří lidské tváře z bahna
jsem básník a ohlodávám maso z dlaně
nejsem ten co tvoří netvorovi páteř
nejsem ten co hoří pro kus chcanek

jsem malíř co pojídá vlastní barvy
jsem filosof psích výkalů
nejsem lachtaní hlava
nejsem zuřivost, jen její příčina

jsem pět minut a jeho dvanáctá
jsem cesta na rozcestí
nejsem kapitola s pokračováním příště
nejsem král fetu albinus nihilis

jsem tužka co nemá tuhu
jsem tři tečky co znamenají hovno na konci věty
Autor Lipschowski, 20.10.2009
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

. . . jsi asi na tak na ty tři tečky . . .

20.10.2009 18:09:00 | rolon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí