Právě teď

Právě teď

Anotace: Sedím, civím a nudím se.

Zas je tu jeden večer, kdy sama doma jsem,
kafe si uvařím-malý v hrnečku sen,
Za počítač, k televizi, ke knížce,
posadím se,
z okna vyhlédnu k nebeské výšce.

Koukám se na svět smutnýma očima,
šedýma jak podzimní jitro,
venku je jen velká zima a tma.
Zpýtám své flekaté nitro....

Přemýšlím a nebo jen tak do blba zírám,
učit nechce se mi, ač bych měla,
tyhle divné nálady občas mívám,
když doma sama bývám.

Je pozdě, snad jít na kutě mám,
ale já ještě dnes nepůjdu spát.
nevím proč tohle píši vám,
snad proto, že se chci smát,
nebo proto, že nemám plán.
tak dopíšu a zavírám krám.
Autor Boudicca, 20.10.2009
Přečteno 240x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agatka, Quigleika, Vlk v rouše, Mbonita, KockaEvropska, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi sama, je nás víc...

01.12.2009 10:54:00 | Agatka

vnímáš nitky energie světa,krásné

27.11.2009 09:10:00 | Quigleika

Doufejme, že ten krám zase brzy otevřeš. :)

21.10.2009 14:02:00 | KockaEvropska

... a je líp

21.10.2009 10:52:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí