Kde sme?

Kde sme?

Anotace: Klídek,všetko je tak,ako má piť / byť / !

Minul sa mi sen
ráno presvietené mrakmi
prácu akú som vždy chcel
má niekto iný

Ulicou sa ženú taxíky
bez taxametrov
bez duchaplných taxikárov
sú bez mena

Sú bez ilúzií
sú jednoducho bez
tým nemyslím hore
možno taxikárky

Tak teda prvý bar
dnes prvý úsmev od barmanky
druhý od sálajúceho štamgasta
hrôza,odchádzam

Tma začína byť tmúca
čas začína byť rýchlejší
ako rozpínanie vesmíru
začíname a popritom
začíname končiť
narodením
Autor džemo, 21.10.2009
Přečteno 223x
Tipy 9
Poslední tipující: Markéta Hl., NikitaNikaT., Juraj Hrom, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST taky mám někdy takové pocity, všechno běží čím dál tím "rychlejš" a je stále těžší se zastavit a ujasnit si, kam jdeme

01.11.2009 00:18:00 | Markéta Hl.

Ten závěr je úžasný... skvěle posledná sloka dílko zakončila. ST!!!

29.10.2009 10:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí