Život je....(krátkej na skutečnou báseň)

Život je....(krátkej na skutečnou báseň)

Anotace: Minutková myšlenka...napadla odešla...tak jsem jí napsala sem..

Co uděláš s blbečkem?
Pošleš ho k čertu!
Co uděláš s bolestí?
Se sevřenými rty jí přetrpíš...

Co uděláš se smrtí,
která ti sebere lásku k životu?
Ne, nevím,
to ani já...

Víš příteli,
život je svině...
Rejpavá sousedka,
smrdlavej údržbář...

Někdy tě položí ke dnu,
ale nikdy ti nedovolí se vzdát....
Kdo jen je sebevrah,
člověk co pochopil a nebo srab?

A kdo je milionář,
člověk bez peněz?
Všechno má svá pro a proti,
vždyť to znáš, příteli...

A až jednou najdeš lásku,
čistou a střízlivou...
Važ si jí, opatruj...
než ti jí nějakej hajzl přejede na přechodě....
Autor whiolet, 21.10.2009
Přečteno 240x
Tipy 12
Poslední tipující: Lota, Nola77, Bíša, WhiteSkull, fuu, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pouze člověk má moc, aby mńemožné proved...

04.11.2009 19:04:00 | Lota

...tedy, aby nemožné proved... :-(((

04.11.2009 19:04:00 | Lota

Toulám se po světě tam a zpět...

26.10.2009 12:19:00 | whiolet

...k názvu: svatá pravda! ...k básni: tak vida holka, že to jde ...:) ...

22.10.2009 00:34:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí