Jim Morrison

Jim Morrison

Anotace: Óda na zpěváka kapely The Doors,Jima Morrisona...:-)

Jim Morrison před léty.
Jim Morrison prokletý.
Jim Morrison básník.
Jim Morrison cizopasník.
Jim Morrison sám.
Opilej jak dán.
Jim Morrison prorok.
Žil dvacátýsedmý rok.
Jim Morrison bohém.
Zahrával si s bohem.
Jim Morrison lev.
Ach ten jeho zpěv.
Jim Morrison král.
Do všeho se sral.
Jim Morrison zpěvák.
Protivnej jak čmelák.
Jim Morrison kalil.
Svým způsobem se zabil.

27.8.2009
Autor Grizzzelda, 21.10.2009
Přečteno 509x
Tipy 2
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí