Nic

Nic

Anotace: Jedna z mých prádných nálad...

Je zima,
rádio hraje,
okno je zavřené,
skrz něj zírám do kraje.

Zachmuřené slunce,
zahalené do mraků,
vítr nemá konce,
a chystá se k soumraku.

Obloha je bílo/modro/šerá,
špinavá záclona
je temná
a oči hledí do šera.

Minulost si vzpomíná,
listy na stromech se chvějí,
já si piju čaj
a jiný čas si přeji.

Víc Temnoty nebo víc Světla,
né to něco mezi,
tohleto je Nicota
a zrak můj okno střeží.

Utahané odpoledne,
utahaný celý den,
kraj přede mnou v dáli bledne
a není to sen.

Nijaká nálada,
nijaký nic,
nijaký mráz
a nijaký hic.

V dáli je černý les,
temný a ponurý,
a když tady pojde pes,
pojde nula od nuly.

Ta nálada pomine,
namaluji zátiší,
kde mi slunce nezhyne
a vítr se utiší…

5.9.2009
Autor Grizzzelda, 21.10.2009
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne nee,tento výjev jsem nemalovala,málokterá matlanice se mi povede :-D

19.05.2010 14:49:00 | Grizzzelda

Už jsi vzala barvy do ruky a ten hřejivý obraz namalovala? :)

19.05.2010 14:45:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí