Na prahu

Na prahu

Anotace: Ani nejbystřejší bytost nezná cestu v temnotě.

Na prahu otázky rodí se slova
utichá pěnkava v myšlenkách svých
v myšlenkách na návrat často ji uslyšíš
uchopit myšlenku v otázce smíš.

Svět je pěnkava co otázky pěje
pozdě je na návrat, hrdě se směje
vrátit se k rájským dnům, o tom ty sníš?
Nechej to blázínku to již Ty neumíš.

Na návrat do časů spanilé čistoty
na návrat do světa nádherných dnů,
Otoč se člověče z promoklé jistoty
odevzdej náruč svou do hlubokých snů.
Autor tucnak, 21.10.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí