Na minulost nejde zapomenout

Na minulost nejde zapomenout

Anotace: Tak nějak jsem nevěděla, kam to zařadit, tak se nezlobte jestli to není to, co jste čekali... Je to spíš než báseň jen takový souhrn myšlenek, které se mi honily hlavou.

Ublížil jsi mi, tím nejhorším způsobem - přes city.
Já ti důvěřovala a ty?
Ty jsi mě zklamal.
Byl jsi můj přítel a jak to dopadlo.
Zjistila jsem, že tě neznám.
Patří mi to, ach já duvěřivá najivka.
Spálila jsem se a taky poučila, zjistila jsem, že nic není takové jak se zdá na první pohled být.
Vyčítám si svoje chyby a snažím se zapomenout.
Ale copak to jde zapomenout na část života?
Pravda je taková, že ne.
Nelze zapomenout na bolest ani na minulost, která nás pronásleduje.
Bolest se časem otupí, ale minulost zustane, taková jaká je.
Nemůžeme ji podplatit ani vymazat, nemůžeme oni ani přestat mluvit, protože každé naše slovo je součást minulosti…
Autor Taloued, 21.10.2009
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Andry.., carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

diky za komentář... jsem ráda, že to někdo vidí podobně, snad se to štěstí taky někdy ukáže :O)

08.11.2009 19:07:00 | Taloued

Často nás láska obelstí a v duši zanechá bolest, moc hezky jsi tu myšlenku napsala ale pak počase příjde zas něco krásnějšího a smutek je ta tam. Hodně štěstí Ti přeji.

08.11.2009 18:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí