Moje NKN*

Moje NKN*

Anotace: nejlepší kámoška na vždy

Andělská moudra.
Oči brána do světa s něhou.
Líbezná slova ze tvých úst..

Ruka natažená ke mě.
Cynický pohled na svět.
Jsi ta, co posiluje růst.

Srdce na dlani.
Výtky mi naznačíš vždy jemně.
Jen s tebou jsem sama sebou
Autor Nussichoco, 21.10.2009
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí