Vzkazy na lednici

Vzkazy na lednici

Anotace: Inspirováno jednou knihou a našimi vzkazy

Z písmenek si skládáme vzkazy.
- Trochu jako Scrabble.
Konverzujeme spolu na lednici.
- Nebo konzervujeme..?

Chceme se posunout na další level.
Těším se na každé nové ráno,
kdy mi tvůj vzkaz nahodí úsměv.
Budu usrkávat kávu
a poslouchat deště zpěv.

Bude mi tak nějak nevšedně
Autor Nussichoco, 21.10.2009
Přečteno 511x
Tipy 3
Poslední tipující: subrtka, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí