Je hodně lásek

Je hodně lásek

Anotace: tak tohle nemusím....

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Proč po ránu nás nejvíc vzpruží,
to co nás zabíjí-káva a cigareta,
jedno nám zvýší tlak,druhé cévy úží,
po našem zdraví, zachvýli bude veta.

Namítáš že člověk už tak stává léta,
a lidstvo dál vpřed spěje,
já taky si ale myslím,že alesponˇ ta cigareta,
se dalšího století snad nedožije.


Je hodně lásek co v srdci máme,
tak třeba,k vlasti,milé,či dětem,
jsou ale i ty co vůbec nehledáme,
k drogám,pití a pohrdání světem.

Ty druhé že to není láska,
pak tedy řekni co to je?
život to není loterijní sázka,
v něm člověče se nedabluje.

Láska by měla mít ušlechtilejší cíle,
je to ten nejkrásnější cit,
ta neměla by v prachu a napíchnuté žíle,
svou moc a sílu promarnit.
Autor jozífek, 21.10.2009
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Házté, klinika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš o vážných věcech a máš pravdu. I když ráno s voňavou kávou v šálku po babičce má své kouzlo.. :)

15.01.2010 15:20:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí