Ze života násilníka

Ze života násilníka

Anotace: téměř (ne)skutečný příběh

Miluju tě lásko moje
zblázním se bez lucky
proto tě jak pytel hnoje
rozsekám na cucky.
Pojď ženo na mou hruď
za krk obejmu tě
hlavně se nevykruť
stejně zabiju tě
obzvláště krutě
buď jak buď
tak nebuď labuť

S helmerem, s helmerem
jedině s heverem
nože ber
do žeber
a taky pár mečů.

Bejt helmerem z kreténie
nečumim která bije
a rychle uteču.

Nebuď holka, nebuď plačna
takhle to být nemusí
má láska krvelačná
nás všechny udusí.
Stáhnu sebou svého syna
mašlí promazanou
dokud i on nezesiná
kol krku uvázanou.
Nebuď krásko, nebuď smutná
já jsem ti přeci vším
a že mě je to zcela putna
vůbec neřeším
kazajkou tě utěším.

S helmerem, s helmerem
jedině s heverem
nože ber
do žeber
a taky pár mečů.

Bejt helmerem z kreténie
nečumim která bije
a rychle uteču.
Autor Wing, 21.10.2009
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Flamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí