Bóje osudu

Bóje osudu

Anotace: není už mezi námi jako byla Edit Piaf její hlas, vroucnost a síla...

jak slzy v očích živé edith piaf
opět se vydáš na svou pouť
osamocena opuštěna časem
od Normandy po Pere Lachaise

těch sedm minut Carneggie Hall
opojných jako vlny písní v moll
skleněným třeskem potlesků
vykouzlí noční světla dnům

maličká černo bílá víla
nádherné krásy sentiment
vyzpívá z lásky kontinent

a slzy očí mrtvé edith piaf
již ve waldorfu země políbila
bóje osudu ji zpěvem obdařila...

ag©jordan
www.bloguje.cz/blogy/agjordan
Autor poetor, 30.10.2004
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí