Hvězdy

Hvězdy

Anotace: Mé pocity jednoho večera...

Ležím na louce, na nebe koukám,
ležím na zádech, píseň si broukám.
Koukám na hvězdy a ony pláčou,
zoufalé ze smutku do hlubin skáčou.
Chtěl bych jim pomoci, nevím jak,
vyletět k nim, být z papíru drak.
Vytáhnout ze spáru jejich žalu,
snést je dolu z nebeského valu.
Nenechat je ve tmě zahynout,
z výšin dolu schody překlenout.
Schovat je navždy náručí svém,
chránit je v tomto světě zlém.
Vzít je dolu všechny po jedné,
snad neupustím do tmy bezedné.
Osušit slzičky, do srdce uložit,
rozdat jim duši a pro ně žít. . .
Autor Tomíno..., 21.10.2009
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Jedůfka, KLARISA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, čumáčku :-*

25.10.2009 11:40:00 | Jedůfka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí